Pentru ca acest site să personalizeze pentru dv. , vă rugăm să autorizați utilizarea de cookies pe calculatorul dv.
Sunt de acordInformații suplimentare

CONDIȚIILE GENERALE ALE BEERY.RO

Prin utilizarea site-ului nostru Beery.ro, prin cumpărarea produselor noastre sau prin abonarea la produsele și serviciile noastre, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile descrise aici. Dacă nu sunteți de acord cu acestea, acest lucru vă poate limita accesul la anumite funcționalități ale site-ului sau la dreptul dumneavoastră de a achiziționa produse.

În cazul în care aveți întrebări legate de prezentele condiții generale, ne puteți contacta la sau la numărul de telefon 021 207 00 61.

Actualii termeni și condiții conțin fragmente ale prevederilor legale existente privind comerțul electronic, valabile pe teritoriul Bulgariei. Vă rugăm să le citiți cu atenție deoarece acestea conțin informații importante pentru dumneavoastră. Dacă doriți să comandați de pe site-ul Beery.ro, vă sfătuim să citiți cu atenție aceste condiții. Ne rezervăm dreptul de a modifica, înlocui sau elimina informații de pe site fără notificare.

Sunt aplicabile dispozițiile capitolului patru, secțiunea întâi, art. 43, art. 61 din Legea privind protecția consumatorilor cu privire la încheierea contractelor la distanță.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor, încheiați un contract la distanță cu „SUBSCRIPTION BOX“ SRL, cu sediul social în: Bucuresti, Sectorul 4, Bulevardul Unirii No. 23, Bloc 13, Scara 1, Etaj 6, Ap. 16, CUI 38189633, tel. 021 207 00 61. Societatea este proprietar și organizator al clubului online care poate fi accesat la adresa: https://Beery.ro (denumit mai jos "site-ul" sau „Beery.ro”).

I. Calitatea de membru

1. Serviciile acestui site nu sunt adecvate pentru:

Dacă vă încadrați într-una dintre categoriile descrise mai sus, nu veți putea utiliza serviciile Beery.ro.

2. Produsele pe care le livrăm, conțin alcool sub 15%. Le vom livra dacă ați împlinit vârsta de 18 ani (cetățean major). Acceptăm faptul că sunteți cetățean major, dacă ați finalizat procesul de comandă, ca parte a contractului de vânzare. Acceptăm, de asemenea, că doar o persoană cu vârsta de peste 18 ani va avea dreptul să accepte livrarea la adresa indicată în comandă.

II. Comenzi

3. Prezentele Termeni și Condiții, împreună cu condițiile suplimentare de pe site sunt determinante pentru fiecare comandă plasată pe site. Până în prezent, Beery.ro livrează colete numai în Romania. Comanda dumneavoastră prin intermediul site-ului este o ofertă de achiziționare a produselor comandate și putem accepta comanda dumneavoastră odată cu procesarea plății și cu livrarea produselor comandate.

4. Putem refuza comanda dumneavoastră sau o parte din aceasta pentru un motiv întemeiat. În acest caz, vom încerca să vă anunțăm printr-un mesaj pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon pe care le-ați indicat la înregistrarea on-line sau la momentul realizării cumpărăturii.

5. Fiecare dată de livrare indicată de Beery.ro se bazează pe disponibilitatea produsului și pe timpul de procesare a plății. Termenul limită pentru procesarea unei comenzi este între o zi și trei zile lucrătoare de la data comenzii.

6. Produsele comandate de dumneavoastră devin proprietatea și responsabilitatea dumneavoastră din momentul livrării, după plata integrală a sumei corespunzătoare comenzii dumneavoastră.

III. Plata

7. Plata către Beery.ro se realizează printr-unul din următoarele modalități:

8. Când plasați o comandă pe site, ne acordați dreptul de a colecta taxele în modalitatea corespunzătoar alese de dumneavoastră.

9. Pentru a efectua o plată, trebuie să ne trimiteți informațiile necesare pentru a procesa comanda, inclusiv: numele destinatarului (dv, prietenul sau ruda căreia doriți să-i faceți un cadou), adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, produsul selectat, modalitatea preferată de plată (ramburs, prin transfer bancar, plata prin ePay sau prin card de credit sau debit VISA sau MasterCard).

10. În situații rar întâlnite, atunci când cardul este utilizat în mod ilegal pentru a se face o achiziție de la Beery.ro, aveți dreptul de a anula aceste plăți. În cazul în care plata a fost deja făcută, aveți dreptul, în conformitate cu prevederile legale, la restituire sumei de pe card.

IV. Prețuri și produse

11. Prețurile produselor vor fi anunțate în prealabil pe site-ul Beery.ro. Toate prețurile sunt finale pentru client și includ costurile de livrare. Ne rezervăm dreptul de a face o corecție a prețurilor în cazul în care a fost comisă o eroare evidentă.

12. Sunt posibile și erori gramaticale sau de ortografie de pe site-ul Beery.ro precum și erori tipografice în materialele promoționale Beery.ro, legate de prețurile sau produsele/ serviciile noastre. Prețurile indicate pe site sau pe materialele imprimate sunt supuse schimbării.

13. Produsele afișate în materiale sau pe site este posibil să nu fi fost disponibile la momentul trimiterii comenzii dumneavoastră. În astfel de cazuri, puteți primi un produs similar sau mai bun, în funcție de stocul disponibil în depozitele noastre.

14. În ciuda eforturilor noastre, prețurile produselor de pe site-ul Beery.ro pot fi eronate. În acest caz, veți primi compensații din partea noastră.

V. Livrare

15. Livrarea se face prin curierul Urgent Cargus.

16. Beery.ro se obligă să urmărească și să solicite respectarea de către firma de curierat, a termenelor de livrare ori, bunul aspect și integritatea cutiei, precum și o atitudine adecvată și un comportament amabil din partea curierilor.

17. Beery.ro și curierul-subcontractor nu sunt răspunzători pentru expedieri nelivrate în timp util datorită:

18. Livrarea este gratuită, cu excepția cazurilor în care un serviciu suplimentar este solicitat de client, precum oră fixă de livrare, livrare expres pe tot parcursul zilei, documente suplimentare. În aceste cazuri, serviciul este plătit de către client, conform listei de prețuri a companiei de curierat.

VI. Refuz de primire și returnarea comenzilor

19. În cazul comenzilor anulate sau returnate, care au fost plătite on-line, suma vă va fi rambursată în același cont din care s-a făcut plata.

20. Dacă sunteți un client fără abonament activ, puteți anula calitatea de membru al clubului Beery.ro în orice moment, fără să datorați vreo de taxă de reziliere. Acest lucru se face prin setările din contul dumneavoastră, iar modificările făcute intră în vigoare imediat ce au fost salvate în contul dumneavoastră.

21. Dacă întâmpinați probleme în configurarea contului, puteți să ne trimiteți un e-mail la , iar modificările vor intra în vigoare din momentul în care cererea dumneavoastră a fost evaluată de către un angajat al Beery.ro. Vom avea nevoie de suficiente detalii pentru a putea identifica contul dumneavoastră. - de ex. număr de comandă, număr de client, adresa de e-mail și altele.

22. Puteți schimba adresa de livrare și de destinatar a comenzii, în orice moment, acest lucru realizându-se prin setările contului. Modificările făcute se vor reflecta imediat, dar dacă în momentul realizării modificărilor în contul dumneavoastră a fost deja trimisă o comandă, acesta va fi livrată cu datele vechi.

23. Aveți dreptul de a anula comanda în cazul în care:

24. Unele dintre produsele pe care le oferim sunt perisabile, astfel încât putem accepta returnarea comenzii într-un maxim de 14 de zile calendaristice de la livrarea acesteia, cu condiția ca produsul să nu fi fost utilizat, desigilat, cu aspect comercial deteriorat, precum și toate celelalte condiții conform art. 55 din Legea privind protecția consumatorilor. Costurile de returnare a comenzii revin clientului, cu excepția cazului de defect de fabricație sau a mărfurilor cu termen de valabilitate expirat, în care caz acestea sunt suportate de Beery.ro.

25. Atunci când returnați o comandă, vă rugăm să amabalați bine cutia pe care doriți să o returnați și să includeți numele complet și adresa expeditorului pachetului. Sunteți responsabil pentru cutie și de toate taxele de curierat legate de returnare acesteia, până când ajunge în depozitul nostru.

VII. Rambursarea plăților

26. Putem rambursa suma în contul dumneavoastră în cazul unei comenzi refuzate/returnate, numai dacă reușim să identificăm contul la care se referă comanda.

27. Vă recomandăm să returnați comanda printr-un curier care poate fi urmărit. Returnarea se face pe cheltuiala dumneavoastră, întrucât trimiterile returnate pe cheltuiala noastră vor fi respinse de către colegii noștri, cu excepția cazurilor în care vina pentru livrarea greșită a comenzii este a noastră.

28. Rambursarea plății sau schimbarea cutiei dumneavoastră vor fi posibile dacă cutia trimisă dumneavoastră s-a pierdut sau s-a deteriorat în drum spre tine.

29. Noi nu suntem responsabili pentru adresa introdusă greșit în momentul realizării comenzii sau pentru un număr incorect de comenzi.

VIII. Conţinut prezentat

30. Beery.ro nu pretinde dreptul de proprietate asupra conținutului pe care îl puneți la dispoziție prin intermediul site-ului, prin utilizarea profilulului său de pe rețelele de socializare. Prin conținutul pe care îl încărcați sau îl faceți accesibil prin intermediul profilului pe care îl aveți în rețelele de socializare, inclusiv site-ul nostru, acordați dreptul Beery.ro de a utiliza, copia, distribui, afișa publica, modifica și crea materiale similare.

31. Putem folosi orice conținut pe care îl oferiți public pe site-ul Beery.ro, fără nici o obligație ulterioară de confidențialitate, de atribuire sau de plată a unor compensații.

IX. Limitarea răspunderii

32. Vă garantăm că produsele achiziționate de la noi prin intermediul site-ului Beery.ro, sunt de o calitate excelentă și corespund scopurilor pentru care asemenea produse sunt oferite. Răspunderea noastră pentru orice pierdere pe care ați suferit-o ca urmare a încetării contractului din partea noastră, se limitează la prețul produsului pe care l-ați achiziționat.

33. Noi nu suntem responsabili pentru pierderile indirecte, datorate pierderii sau deteriorării comenzii plasate pe site-ul Beery.ro, care pierderi nu pot fi prevăzute de ambele părți, inclusiv, dar limitate la:

X. Alegerea legii aplicabile

34. Prezentul contract, forma acestuia și livrarea către dumneavoastră a oricăror produse sau servicii comandate de pe site-ul nostru vor fi guvernate de legile Republicii Romania. Orice litigiu sau cerere care decurge din furnizarea de produse sau servicii, forma acestui contract sau soluționarea oricărui litigiu necontractual va fi obiectul jurisdicției exclusive a tribunalelor romane.

X. Servicii Beery.ro

35. Beery.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a rezilia serviciile pentru orice motiv, fără notificare, în orice moment, oferind compensații clienților care au plasat o comandă care nu a fost executată din cauza încetării serviciului.

36. Beery.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții generale sau alte politici ale site-ului în orice moment, așa că vă rugăm să le citiți cu regularitate. Dacă vom face o schimbare semnificativă, vă vom anunța aici, prin e-mail, printr-un anunț postat pe pagina de început sau în orice alt loc considerat adecvat.

XII. Confidențialitate

37. Prin utilizarea site-ului Beery.ro, sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către Subscription Box SRL și de către partenerii noștri în scopul livrării corespunzătoare a comenzii.

38. Datele personale pe care le furnizați vor fi colectate și prelucrate de către Subscription Box SRL, în conformitate cu legile și politicile aplicabile de protecție a confidențialității
Oferind datele dumneavoastră personale pe Beery.ro, sunteți de acord să primiți informații cu privire la dificultăți, modificări sau defecțiuni tehnice în funcționarea site-ului, precum și alte informații, inclusiv mesaje publicitare din partea Subscription Box SRL și a partenerilor noștri la adresa de e-mail specificată pe durata înregistrării. Puteți renunța la primirea unor astfel de mesaje, în orice moment.
Dacă aveți întrebări despre acești termeni și condiții, vă rugăm să ne scrieți un e-mail la .