Pentru ca acest site să personalizeze pentru dv. , vă rugăm să autorizați utilizarea de cookies pe calculatorul dv.
Sunt de acordInformații suplimentare

Politica de protecție a datelor cu caracter personal a Beery.ro (Subscription Box SRL)

Noi înțelegem faptul că informațiile dumneavoastră personale și protecția informațiilor pe care le împărtășiți cu noi sunt extrem de importante. Prin urmare, Politica noastră de confidențialitate descrie modul în care procesăm datele dumneavoastră și măsurile pe care le luăm pentru a le proteja. Explică unde și cum colectăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal și care sunt drepturile dvs. cu privire la toate informațiile pe care le stocăm.
Prezenta politică de protecția de datelor cu caracter personal este o expresie a disponibilității noastre de a vă proteja informațiile personale și se aplică dumneavoastră, în cazul în care ne furnizați date personale prin telefon (prin apel sau prin SMS) online, prin poștă sau prin curier, prin intermediul rețelelor sociale, pe un site corporate sau promoțional, printr-o aplicație mobilă sau în alt mod.

1. Cine suntem noi?
Când spunem "noi" sau " al nostru / ai noștri / ale noastre / al nostru" în cadrul acestei Politici de confidențialitate, înțelegem:

Această listă poate fi completată cu noi entități juridice care vor face parte din grupul nostru, în viitor.

2. Ce informații despre dumneavoastră păstrăm și procesăm? 3. Scopurile în care folosim datele pe care ni le furnizați și bazele pentru procesarea acestora?
În calitatea de Administrator de date cu caracter personal, precum și pentru a ne putea îndeplini obligațiile, conform Regulamentului General privind confidențialitatea datelor, putem folosi datele dumneavoastră personale pentru unul, mai multe sau pentru toate scopurile enumerate mai jos:

Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe una dintre următoarele condiții:

4. Cu cine putem împărtăși datele dumneavoastră?

Lucrăm cu parteneri și furnizori care, de asemenea, vă pot procesa datele cu caracter personal în numele nostru, dar numai dacă respectă standardele noastre de stocare, prelucrare și protecție a datelor! Acești parteneri sunt:

Noi le oferim doar informațiile necesare pentru a primi produsul și/sau serviciul respectiv de la noi, pe care l-ați solicitat sau pentru care ați manifestat interes. De exemplu, dacă ați indicat că sunteți interesat de informații de marketing de la noi și/sau de la partenerii noștri, este posibil să primiți mesaje publicitare despre produsele și/sau serviciile noastre pe site-urile web și pe platformele sociale pe care le accesați.

Putem furniza datele dumneavoastră personale altor organizații, în anumite cazuri. De exemplu:

În orice caz, vă vom informa, înainte de a furniza aceste informații unor terțe părți. Dacă acest lucru este imposibil practic, vă vom informa în cel mai scurt timp după ce le-am furnizat datele dumneavoastră.

5. Transferul internațional al datelor dumneavoastră cu caracter personal
În prezent, nu există planuri privind transferul internațional de date, dar dacă pentru scopuri descrise în această Politică pentru protecția datelor cu caracter personal, se impune să realizăm transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal către terți (alta dintre societățile din cadrul grupului nostru sau furnizorul și/sau partenerul nostru), al cărei sediu social este situat în afara Bulgariei precum și în afara UE, veți fi notificat despre acest lucru precum și despre măsurile prin care vor fi protejate datele dumneavoastră personale. Transferul datelor dumneavoastră personale se poate face pe baza unui contract între noi și terța parte într-o manieră aprobată de către autoritatea de reglementare precum și printr-un aranjament extern aprobat de autoritatea de reglementare în cauză (de exemplu, Scutul datelor personale în relațiile UE și SUA - "Shield Privacy" și altele).

6. Cum veți primi informații despre produsele și/sau serviciile noastre?
Dacă ați indicat în mod explicit ca sunteți de acord cu acest lucru, vă vom împărtăși, cu bucurie, prin e-mail și/sau telefon, informații despre ofertele, ideile, produsele și/sau serviciile noastre speciale atunci când avem ceva să vă împărtășim.
Dacă nu sunteți de acord sau doriți să vă retrageți consimțământul de a primi e-mailuri de la noi, puteți face acest lucru într-unul din următoarele moduri: 7. Care sunt drepturile tale asupra datelor tale și cum poți să le    exerciți?

Aveți drept de acces la datele dvs. personale procesate în scopurile descrise mai sus. Dacă procesăm aceste date și primim o solicitare din partea dvs. (sau de la o terță parte autorizată de dvs.), vom oferi acest acces gratuit. De asemenea, aveți dreptul de a solicita o copie a datelor dvs. personale pe care le procesăm.
Înainte de a vă oferi accesul la datele dvs. Personale, dumneavoastră sau unei persoane autorizată de dvs., vă putem solicita o dovadă a identității dvs., precum și detalii despre relația dvs. cu noi sau cu partenerii noștri, astfel încât să găsim datele care vă privesc.
Dacă orice date cu caracter personal stocate și procesate pentru dumneavoastră sunt inexacte sau învechite, aveți dreptul să ne cereți să le corectăm, inclusiv prin adăugarea unei declarații.

Aveți dreptul să solicitați ștergerea dumneavoastră cu caracter personal fără întârziere dacă:

În anumite condiții, putem refuza să ștergem datele dvs. personale în cazurile prevăzute de lege.

Aveți dreptul să obțineți datele pe care le procesăm pentru dvs. într-un format structurat, utilizat pe scară largă și adaptat pentru citire automată, pentru a vă transfera datele către un alt Administrator.
Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea locală de reglementare, Centrul Național pentru protecția datelor cu caracter personal (CNPDCP) sau în instanță, dacă credeți că drepturile dvs. sunt încălcate. În acest scop, puteți vizita site-ul CNPDCP la adresa http://www.dataprotection.ro/ unde veți afla mai multe.

Aveți dreptul să vă retrageți, în orice moment, acordul pentru prelucrarea datelor dvs. personale, oricând, prin trimiterea unei solicitări către noi

Aveți dreptul, oricând, să ne depuneți o obiecție împotriva prelucrării datelor dvs. personale în scopuri legate de marketingul direct, inclusiv profilarea, în măsura în care aceasta este legată de marketingul direct. Obiecția poate fi făcută prin telefon sau prin e-mail, conform datelor noastre de contact indicate la punctul 7.4. .

Aveți dreptul să solicitați limitarea prelucrării datelor dvs. personale atunci când considerați că datele dvs. personale sunt inexacte, prelucrarea datelor dvs. personale este necorespunzătoare, nu avem nevoie de datele dvs. personale în scopurile prelucrării sau v-ați opus prelucrării datelor dvs. personale . În acest caz, datele personale vor fi stocate, dar nu vor fi prelucrate.

Aveți dreptul de a nu fi supus unei soluții complet automatizate, inclusiv profilarea, atunci când aceasta generează probleme juridice pentru dvs. sau vă afectează în mod considerabil.
Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile descrise aici, vă rugăm să ne contactați la datele de contact indicate la punctul 7.4.

8.  Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?
Păstrăm o evidență a datelor dvs. personale pentru a vă oferi o înaltă calitate și consecvență a serviciilor noastre în cadrul grupului. Întotdeauna păstrăm și procesăm datele dumneavoastră în conformitate cu legea și nu le păstrăm mai mult decât este necesar. Datele dvs. vor fi păstrate timp de 2 ani de la data ultimei actualizări.

9. Protecția datelor cu caracter personal
Noi tratăm datele dvs. personale cu strictă confidențialitate. Pentru a le proteja, luăm o serie de măsuri, printre care: 10 Contactați-ne
Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile descrise în această Politică de protecția a datelor cu caracter personal sau dacă aveți o întrebare sau o reclamație referitoare la această politică sau la modul în care sunt procesate datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați pe una din căile descrise la punctul 7.4.

11. Modificarea politicii
Ultima modificare a Politicii actuale privind protecția datelor cu caracter personal a fost făcută în data de 09.05.2018